Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ohlasy diváků

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Netuším

(Jiří Svoboda, 9. 11. 2019 22:06)

Na divadla moc nejsem a celkově jsem si říkal, že dnes už to ani nefrčí, když je na každým rohu kino, hospoda atd. Byl jsem překvapen suprovým výkonem dnes v Přibyslavi. Velké poděkování a naprostý respekt. Huba ze smíchu mě bude ještě dlouho bolet.

Parohaté pověsti - skvělá věc

(Vaněčkovi - Humpolec, 21. 4. 2018 23:17)

Jsme sice z Humpolce, ale divadelní představení ochotníků ze Želiva si každý v žádném případě nenecháme ujít. Tentokrát jsme se vydali do Hořepníka, kde tito skvělí herci (i pán, který jim pouštěl zvuk se snažil) předvedli něco tek neskutečného, až jsme žasli. A právem. To, co tam dokázali předvést ukazovalo na jejich skoroprofesionalitu. Velký dík jim všem za dokonalý zážitek. Děkujeme všem a také se připojujeme k přání divákům ze Želiva o návrat paní ŠpetlovéJejí madam Colombová a třeba uklízečka ve škole je nezapomenutelná.
Želiváci, jen víc takových divadelních her, jako jste doposud dostali na jeviště.

Poděkování za zábavu + malá otázka

(Diváci ze Želiva, 16. 4. 2018 21:37)

Konečně jsme se dozvěděli pravdu, jak to tenkrát vlastně bylo s Libuší, Tetou, Kazi, Bivojem a ostatními. Ochotníci ze Želiva tentokrát dokázali, že se dokáží poprat i takovou to hrou. A to v dobrém slova smyslu. Probírali i dost lechtivá témata s takovou lehkostí, až nám všem nezbývalo nic jiného, než se neustále smát. A tak jim tímto děkujeme za krásně strávený čas. Obsazení se povedlo, jen jedna osoba nám tam nějak chyběla. A to paní Pavla Špetlová. Její osobitý bezprostřední projev a vcítění do každé role, které ukázala v každé svěřené roli během celého trvání souboru. Nechceme tím snižovat snahu ostatních herců - i oni byli vždy vynikající. Jen podotýkáme, že nám tam tak trochu scházela. Snad to nebude trvat dlouho a brzy ji uvidíme v nějaké následující hře. Pavlo Špetlová, vrať se nám prosím na jeviště.

Nádherná veselá pohádka

(Pavel, 3. 12. 2017 19:40)

Ochotníce ze Želiva se opět předvedli v plné kráse. To, co dokázali sehrát o první adventní neděli v místě svého působiště bylo něco neskutečného. Malí diváci se smáli a velcí také. Nastěnka, Marfuša, Ivan. dědeček Hříbeček, Mrazík , ale i ostatní herci předvedli, že jim záleží na divácích a jsou schopní i na malém českém divadle předvést krásnou pohádku, kterou síce známe z televize, ale takhle naživo to byl vážně velmi příjemný zážitek. Děkuji Vám Vážení ochotníci za krásně strávené odpoledne.

Nádherná veselá pohádka

(Pavel, 3. 12. 2017 19:39)

Ochotníce ze Želiva se opět předvedli v plné kráse. To, co dokázali sehrát o první adventní neděli v místě svého působiště bylo něco neskutečného. Malí diváci se smáli a velcí také. Nastěnka, Marfuša, Ivan. dědeček Hříbeček, Mrazík , ale i ostatní herci předvedli, že jim záleží na divácích a jsou schopní i na malém českém divadle předvést krásnou pohádku, kterou síce známe z televize, ale takhle naživo to byl vážně velmi příjemný zážitek. Děkuji Vám Vážení ochotníci za krásně strávené odpoledne.

Kudy z nudy:-):-):-)

(Pozdrav z Budikova, 24. 3. 2017 16:12)

Už víme:-):-)zajeli jsme s přáteli tak jako každoročně do Želiva .A stálo to za to,ostatně jako vždycky.Přejeme ,,Želivakum,, hodně spokojených diváků.
Chceš se dobře pobavit?Pak v Želive musíš být.Na jevišti v kulturaku nouze nikdy neni o veliké pobavení.Dědeček,co překvapí svou rodinku připraví i divákovi veselou to hodinku.
Trochu ze života,trochu nadsázky vedou k zamyšlení jak to dneska chodí......
MUSÍME TAM VŠICHNI......tož jedno je kam,na jevišti byl to jeden velký flam...Nebylo tu velkých rolí,drobné roličky,ale všichni pobavili v sále lidičky.
Poděkovat chceme proto Želivakum všem,že nám velmi zpříjemnili ten deštivy den.

Dědeček, aneb musíme tam všichni

(Tomáš, 23. 3. 2017 21:03)

Tentokrát se želivští ochotníci opravdu překonali. Začali to dva skvělí policisté, kteří si pečlivě zkontrolovali návštěvníky. Následovala smršť narážek a veselých situací, které nutily diváky reagovat smíchem a pozorným sledováním toho, co se dělo na jevišti. Je s podivem, co lze udělat z normálního příběhu, který se může stát komukoliv. Je jen třeba, aby se toho ujala parta lidí s perfektním smyslem pro nadsázku, díky které vznikla ze zajímavého scénáře ještě zajímavější a opravdu špičková komedie. Želivští ochotníci jsou stále lepší a lepší.

Vánoční pohádka Lež má krátké rohy

(Roman, 11. 12. 2016 0:21)

Ochotníci ze Želiva opět dokázali, že i tentokrát vykouzlili hezké zážitky malým divákům a jejich rodičům. To, že sál, kde se hrálo, byl nabitý k prasknutí a jen proto, že diváci chodili i po čtvrté hodině, kdy se už mělo začít hrát, jen dokazuje, jak jsou místní umělci oblíbení. A je tu ještě jedna věc, která přispěla k krásné atmosféře v sále. To bylo, když se děti spontánně zapojili do hry a hromadně křičely na jeviště, jak to ve skutečnosti bylo se snědenými buchtami. Neplánovaný, ale o to krásnější doplněk celé pohádky. Jen víc takových pohádek.

Ve škole je bomba

(Karel, 26. 3. 2016 20:43)

Skutečně dokonale nastudovaná komedie zaměřená přeneseně na dnešní školní prostředí a "strojeně naivní život v fiktivní běžné rodině" nám ukazuje geniální pojetí děje v podání zkušených lidových umělců ze Želiva. Stále vysoká návštěvnost těchto kulturních počinů dokazuje, že místní obyvatelé Želiva i lidé z okolí si tento druh zábavy oblíbilo a fandí mu. Je vidět, že želivští umělci nepolevují a svou prací si získávají stále větší renomé. Vřele každému doporučuji návštěvu tohoto i dalších představení, které nám želivští umělci v budoucnu předvedou.

:-)

(Hanka , 13. 4. 2014 20:14)

Toto představení ,,Babička v trenkách"bylo úžasné.A těším se až budete hrát novou komedii.

Babička v trenkách

(Blanka, 12. 4. 2014 11:20)

Premiéra hry " Babička v trenkách", kterou sehrál ochotnický spolek Želiváci, byla naprosto úžasná. Je to už týden a ještě dnes se při vzpomínce na představení směji. Přeji Vám, aby jste si udrželi vysoko nasazenou laťku a těším se na další hru (komedii) která ve Vašem podání dokáže opět rozesmát plný sál.

Re: Babička v trenkách

(Roman a Eliška, 12. 4. 2014 20:55)

Divadelní představení " Babička v trenkách " kterou jsme spolu s dcerou sledovali z předních řad hlediště bylo opravdu vynikající. Herci z ochotnického spolku Želiváci jsou stále lepší a lepší. Viděl jsem snad všechno, čím baví své diváky a mohu klidně prohlásit, že to,co na jevišti předvádějí je něco neskutečného.Vřele doručuji každému, kdo se chce dobře pobavit a strávit příjemný večer v dobré společnosti.